ÖNTÖZÉS - Az öntözés a növények számára alapszükséglet

ÖNTÖZÉS

ÖNTÖZÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL, ÁRAJÁNLATKÉRÉS

A növények fejlődéséhez elengedhetetlen feltétel az elégséges, és rendszeres vízellátás, öntözés.

Elégséges öntözés
Hazánk éghajlatán a legtöbb elterjedt kultúrnövény számára öntözés nélkül az éves átlagos csapadék nem, vagy csak kétségesen biztosít elegendő vízellátást. Az elégtelen vízmennyiség pótlására az öntözés különböző formái jelentenek megoldást, így óvhatjuk meg növényeinket a kiszáradástól, és biztosíthatjuk számukra a megfelelő körülményeket az optimális fejlődéshez.

Rendszeres öntözés
A víz megfelelő mennyisége kritikus jelentőséggel bír, de nem kevésbé fontos a jelenlétének rendszeressége sem. Ezen a téren talán még nagyobb eltérések mutatkoznak az időjárásunkból adódóan öntözés nélkül rendelkezésre álló feltételek, és nemes növényeink igényei között. Ráadásul a nedvességnek már egy pár napos nélkülözése is jelentősen visszavetheti fejlődésüket. A megfelelő rendszerességgel, és mennyiségben történő öntözés képes csak mérsékelni a szélsőséges időjárás okozta károkat. Ennek segítségével csökkenthetjük a természet erőinek való kiszolgáltatottságukat.

A hiányzó víz pótlása történhet manuálisan is, de a kényelmesebb, biztosabb, és hatékonyabb módszer nyilván az automata öntözés.

Vállaljuk öntözőrendszer, automata öntözés tervezését, és kivitelezését, valamint öntözéstechnikai eszözök beszerzését.

A FELMÉRÉS, A TANÁCSADÁS, ÉS AZ ÖNTÖZŐRENDSZER TERVEZÉS INGYENES, kérjen árajánlatot automata öntözés telepítésére elérhetőségeinken!

Ne feledje, mi mindig készséggel állunk szíves rendelkezésére!
Amennyiben

  • kérdése merült fel,
  • segítségre van szüksége,
  • árajánlatot szeretne kérni,
  • vagy csak megosztaná velünk észrevételét, megjegyzését,

vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, vagy a KAPCSOLAT menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével!

Gundel Investment Kft. | +36 20 928 4184 | info@automataontozorendszer.hu